sunnuntai 19. lokakuuta 2014

SYYSLOMAN HELMIÄ


DSC_0135
DSC_0124
DSC_0152
DSC_0054
DSC_0123
DSC_0134
DSC_0040
DSC_0025
Se siitä sitten. Syyslomasta siis. Kyllä on ollut ihana viikko. Todella rentouttava, ihan todella. Oikeastaan aika löhöilyviikko. Taisi olla tarpeen alkusyksyn puristusten jälkeen. 
Ajattelin kirjoittaa viikon parhaita helmiä ylös . Ihan itseänikin varten, mutta ehkä teitäkin saattaa kiinnostaa mistä lomassani erityisesti nautin...


Homemade pizza (Tehtiin jo ekana lomapäivänä aika satsi pizzoja jääkaappiin ja olivat kyllä niin parasta syötävää viikon mittaan.)
Kuvausretket (Monta mukavaa hetkeä, herkkua ja kaunotarta tuli taas ikuistettua ja ah, sainpas myös vähän siivottua kuva-arkistoja!!)
Cashew pähkinät (Ihan parasta naposteltavaa. Taisin vetää ihan itsekseni kokonaiset kaksi pussia viikon mittaan!?! Älyhyviä.)
Lehdet (Raahasin valtavan läjän lehtiä kirjastosta, ihanan lepposia lehtihetkiä mahtui tähän viikkoon monia)
Kynttilät (Paljon kynttilöitä iltoihin! )
Salainen puutarha (Pienenä lempparikirja. Löysin nyt leffana ja sydän suli! <3) 
Herkuttelu (Jokaiselle päivälle jotain. Kyllä oli ihana herkutella huoletta! )
Helsinkipäivä (Pikakierros kaupungilla, ylihyvää nepalilaista ruokaa ja ilta lintsillä. Päiväretket <3 )
Turkupäivä (Ikea + lihapullat tietty, toinen pikakaupunkikierros + teatteri-ilta)
Glögi. Tortut. Joululehdet. (Virallinen joulunodotuskausi avattu!)
Perhe (Laatuaikaa rakkaiden kanssa <3)
Lion, witch and wardrobe (Aloitin enkun preppauksen Narnian tarinoilla. Nostalgisia lukuhetkiä. Narnian tarinat ovat olleet niin rakkaita nappulana! <3)
Remember sunday (Leffahelmi. Nousi ihan mun uudeksi suosiksi. Ihan todella. Superkaunis ja koskettava tarina. Suosittelen, jos yhtään tykkää söpön herttaisista, mutta kaipaa samalla myös jotain syvempää juttua.)

JNE...

Lista jatkuisi jatkumistaan, mutta ei auta, pakko lähteä unten maille... Täällä arkeen laskeudutaan kyllä kevyesti vielä vapaapäivän merkeissä... Aamu-unilla pelastetaan vielä siis nämä valvomiset... Onneksi... öitä! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti