lauantai 1. marraskuuta 2014

SUSHI NIGHT

DSC_0006
sushi
DSC_0008
DSC_0037
DSC_0039
sss
DSC_0007
DSC_0054
DSC_0056
Elämäni ensimmäinen sushi-ilta takana! Todellisuudessa myös ensimmäinen kerta kun kunnolla maistoin sushia. Mielenkiintoinen makukokemus... Pakko myöntää etten löydä tätä ruokalajia vielä aivan top 10 suosikeistani, mutta haluan ehdottomasti maistaa uudeestaan, hyvä merkki vai mitä? Samaan aikaan hyvin kiehtovaa, mutta toisaalta hyvin erikoista. Jännittäviä makuja.

Jos joku kokee nyt suurta paloa kokeilla kotitekoista sushia, voin lämpimästi suositella aloittamaan kaupan valmiilla sushipakettia. Se sisältää kaiken tarvittavan lukuunottamatta ns. pilaantuvia täytteitä. Ostin siis lisäksi vielä 150g paketin graavilohta, kurkkua ja avokadon. Toki täytteita voit soveltaa hyvinkin laajasti, mutta näillä pääsi mukavasti alkuun! Ja paketti sisältöineen osoittautui hyvinkin riittoisaksi! Riittää neljälle ihmiselle vallan mainiosti ja jos tarjolla on vielä muuta, todennäkköisesti seuraavallekin päivälle jää vielä makupaloja. Se on fakta, ettei kaikkia ole luotu sushia varten, mutta suosittelen ehdottomasti kaikkia kuitenkin maistamaan!

Siispä paras perjantain ja lokakuun lopetus parhaassa seurassa, mikäs sen mukavampaa?
 Tervetuloa marraskuu!! <3

2 kommenttia:

  1. Tämä ei oikeastaan liity tähän postaukseen, mutta pakko kysyä, koska ihatuin täysin sun edellisen postauksen neuleeseen: eli siis mistä se mahtaa olla?:) Ainiin ja sait musta uuden lukijan;)

    VastaaPoista
  2. Olen itseasiassa ostanut sen ystävältäni, mutta ilmeisesti H&M:stä löytynyt! ;) Olipas ilouutinen, lämpimästi tervetuloa! =)

    VastaaPoista