lauantai 31. tammikuuta 2015

KUULUMISIA KIIREEN KESKELTÄ

DSC_0428
A
DSC_2423
DSC04514
B
DSC04545
IMG_0430
No hui mikä hiljaisuus. Rikkoo jo kaikki rajat selityksistä huolimatta...
On kuitenkin järkevä syy. Oikeastaan monta järkevää syytä. 

Yksi niistä on koko syksyn kestänyt projekti, nimeltään musiikkidiplomikonsertti, joka sai päätöksensä alkuviikolla. Kaksi onnistunutta konserttia, täydet salit kuuntelijoita ja sylin täydeltä kukkia. Kyllä jäi valtavasti ihania muistoja näistä hetkistä. Vaikka kuvasaldon mukaan soitan vain suutani, konserttimme rakentui monista pienistä palasista monipuoliseksi kokonaisuudeksi; soittoa ja laulua yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa, kovempaa bändimeininkiä ja rauhallisempaa herkistelyä kitarasäestyksellä. Monta muistitikkua kuvia on jo tyhjennetty, joten kuvasaldo on suuri. Olin nyt kuitenkin vähän enemmänkin kriittinen ja valitsin tänne vain muutamia parhaimpia paloja. Voisinpa höpöttää pelkästä projektista vaikka miten, mutta...

Kiirettä on riittänyt myös ylppärivalmisteluiden parissa... Tekstitaito odottaa tulevalla viikolla, kuuntelut sitä seuraavalla ja penkkarivalmistelut painaa taustalla... Todellisuudessa kaksi normaalia koulupäivää tässä kaupungissa on kuitenkin enää jäljellä, joten viimeistä viedään! 
Lukulomaa jo kovasti odotellessa... 
Hengissä siis ollaan, vaikka elonmerkit ovatkin jääneet kovin vähäisiksi... Postauksia jo jonossa, kunhan jostain löytyy muutama extratunti käytettäväksi... Hyvää kannattaa odottaa! ;) 
Mukavaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti