tiistai 6. tammikuuta 2015

PEHMEITÄ PAKETTEJA PUKILTA

Lomat on lomailtu, koulu korkattu ja kuusi jatkanut matkaansa muualle. Vuoden aloitukset ovat aina niin mukavan raikkaita. Kiva aloittaa taas niin sanotusti puhtaalta pöydältä.
Päätin ottaa lomalla rennosti ja ladata akut tätä kevättä varten ja taisin jopa onnistuakin! "Jännittäva ja tärkeä kevät sulla edessä, tsemmpiä!" Nämä hyväntahtoiset sanat tuntuvat toistuvan kerta toisensa jälkeen. Taitaa toivotuksissa sitäpaitsi ollaa hiven totuuttakin mukana...

Kirjoitukset häämöttävät jo kulman takana. Aloitin virallisesti luku-urakkani vasta eilen, joten eipä taida tuleville viikkoille syntyä tylsiä hetkiä... Kokemuksesta olen todennut kuitenkin toimivani tehokkaammin pienen paineen alla, joten fiilikset ovat oikein hyvät ja motivaatio tuntuu olevan taas kohdallaan. Maanantait on todettu myös erityisen hyviksi päiviksi uusille aluille! ;) 

Tämä kuukausi tuo mukanaan myös musiikkdiplomityön valmistelut, penkkarihässäkät + jatko-opintoihin ilmoittautumiset... Listan saa kuulostamaan aika hurjalta, mutta tällä hetkellä voin onnellisesti todeta rauhan vallitsesvan näidenkin asioiden suhteen. Asioilla kun on tapana järjestyä. Vaikka sunnuntaiaamuna herätessäni tuskailin, miten ikinä tulisin kestämään edes maanataiaamun herätyksen, jaksan kuitenkin taas hymyillä kouluaamuillekin muistaen, että jäljellä on todella enää 36 kouluaamua. Onhan se käsittämätöntä. 

Toisella kertaa kuitenkin enemmän tulevaisuudesta, tässä taisi ollla tarpeeksi tälle aamulle. 
Kaivoin vielä jotain kuvia osasta joululahjoja ja tuliaisista Chicagosta... Paljon pehmeitä ja mieluisia paketteja, kurkatkaa toki... Iloista loppiaista, nauttikaa upeista keleistä!

DSC_0008
DSC_0056
DSC_0054
DSC_0023
DSC_0039

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti