sunnuntai 22. helmikuuta 2015

OHI ON !

penkkarit 215
penkkarit 028penkkarit 109
penkkarit 019
penkkarit 144
penkkarit 176
penkkarit 179
penkkarit 196
penkkarit 203penkkarit 225
penkkarit 300
penkkarit 286
penkkarit 392
Enpäs tiedä mistä aloittaisin... Niin paljon on taas ehtinyt tapahtua!! Penkkarit tuli ja meni ja jätti superhauskat muistot mennessään! Varmaan epäilemättä elämäni tapahtumarikkaimpia päiviä, mutta myös niitä päiviä, jotka muistetaan vielä pitkään. Ääni käheänä huudettiin ja hypittiin koko päivä ja päivän päätteeksi suuntana oli vielä Turku ja Tukholma abiristeilyn merkeissä. Aika siistiähän se oli tajuta, että enää ei tarvitse herätä kouluun viikon hiihtoloman jälkeen, vaan elämähän on pelkkää lomaa tästä eteenpäin. Tai no, ei nyt aivan... Onhan tässä vähän lukemista vielä jäljellä, mutta ymmärrätte pointin! ;) Vapauden!!!! 

Kaiken loppurutistusten ja juhlahumun jälkeen täällä sitä ollaan nyt kuitenkin sairaana. Lukuloman ensimmäinen viikko on käytännössä hurahtanut ohi sairastellessa ja väsymyksestä toipuessa ja tauti tuntuu vaan jatkuvan... Superinhottavaa... Viimeisenä valitsisin sairastelun tähän ajankohtaan, mutta turhahan asiaa on voivotella, taitaa aika moni muukin abi kärsiä flunssan kourissa parhaillaan... Positiivista tässä kohtaa onneksi on, että itselläni on enää kieliä jäljellä muutaman viikon päästä odottavissa kevään kirjoituksissa, joten kertailulla ja sisulla mennään!!

Tällä hetkellä pää tuntuu olevan monesta asiasta taas ihan sekaisin ja hoidettavat asiat ja päätökset kasaantuvat inhottavan isoiksi möykyiksi. Huoh. Täytyy pitää nyt vain kohtuus kaikessa, pää kylmänä ja elää päivä kerrallaan, luovia taukoja unohtamatta!! ;) Rentouttavaa hiihtoloman vikaa päivää teille, jotka siitä nautitte ja tsemppiä kollegoille, muistakaamme että asioiden on tapana järjestyä ja ylimääräinen stressi ei johda mihinkään!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti